Sarajevo ZOI 84

Upis novih članova

Ljetnji kamp Šabići

Ljetnji kamp Šabići 2016

U periodu od 16-20.08 Karate klub Sarajevo-Zoi 84 je za svoje članove organizovao cetvrti po redu ljetni karate kamp "Šabići 2016" Učešće je uzelo 30 djece uzrasta od 6-20 godina. Pored osnovnih aktivnosti, treninga i priprema ekipe za predstojeća takmičenja, ovaj kamp je koristio i kao idealna prilika za druženje, socijalizaciju i boravak na svježem zraku. Također zadnji dan smo organizovali i Family day, gdje su nam se u druženju pridružili i roditelji djece - polaznika kampa, koji su ujedno i naša najveća podrška. Sa osmijehom na licu smo se vratili kućama i jedva čekamo narednu godinu kada ćemo opet uživati u čarima prelijepe Bjelašnice.

U kino sa klubom

Iako su naporan rad, redovan trening i zalaganje neophodni da bi se osvajale medalje i nizali uspjesi, mi znamo da je također neophodno i odmoriti se, zabaviti, od srca nasmijati i što je najvažnije družiti!! Zbog toga Karate Klub ZOI 84 organizira posjetu Cinema City da bi smo zajedno uživali u zgodama i nezgodama omiljenih crtanih junaka, u subotu, 09.04.2016. Da bi smo ipak ostali i dosljedni sportu, izbor je pao na Kung Fu Panda 2.

O terminu posjete će svi roditelji koji su ime svoje djece iskazali interes, biti obavješteni blagovremeno.


Vaše trenerice

17. Memorijalni Turnir - Rašid Buća- ILIJAŠ

Drago nam je najaviti da će na ovom tradicionalnom takmičenju nastupiti dvadesetak naših takmičara. Očekujemo da će kao i do sada, ostvariti dobre rezultate te da ćemo se u konačnom poredku naći u samom vrhu tabele.

OPĆI USLOVI:
Nastup je dozvoljen svim registrovanim klubovima u KSKS i KSFBiH. Dob takmičara se dokazuje takmičarskom knjižicom.
PRAVILA:
Takmičenje se odvija po pravilima WKF. Za pionire primjenjuju se kategorije BKF. Za kadete i juniore primjenjuju se kategorije WKF. Takmičari sa oznakom C1 i D1 istu katu mogu ponavljati u svakom krugu. Takmičari sa oznakom C2 i D2 istu katu mogu ponavljati u svakom drugom krugu. Borba za takmičare od 2009 do 2004 traje 1 minuta (60 sekundi). Organizator ima pravo spajati kategorije u slučaju nedostatka takmičara.
SATNICA i NAGRADE:
Medalje i diplome osvajačima medalja. Pehari za prva mjesta u ekipnim kategorijama. Najuspješnijem klubu pehar i novčana nagrada. Svim učesnicima od 7 i 8 godina dodjeljuju se zahvalnice i medalje Na dodjeli nagrada takmičari moraju biti u sportskoj opremi.

Pripreme za 11sti Ilidža Open

Održano polaganje za učenička zvanja 2016.

Dana 06.02.2016, sa početkom u 15:00h, u sali O.Š. Skender Kulenović na Dobrinji održano je polaganje za učenička zvanja od 5.Kyu-1Kyu. Polaganju je pristupilo 106 kandidata koji su pokazali zavidno znanje i zasluženo dobili više pojaseve. Ovom prilikom se još jednom zahvaljujem divnoj djeci i njihovim roditeljima koji su i ovaj put pokazali poštovanje prema ovoj manifestaciji, te sve propratili u miru i tišini. Zahvaljujem se vrijednim trenerima i asistentima koji su majstorski odradili svoj zadatak. Uskoro ako Bog da kreću takmičenja, te se nadamo da ćemo vas obradovati dobrim rezultatima.

Vaša trenerica Arnela Odžaković

Polaganje za učenička zvanja 2016.

06.02.2016 godine u sali O.Š. SKender Kulenović na Dobrinji će se održati polaganje za učenička zvanja. Početak polaganja je u 15:00h.